Share |

Revontulituotteet

Revontulituotteet ovat luotu tuomaan väriä ja energiaa jokaisen ihmisen harmaaseen arkeen. Värit tuovat iloa ja reippautta jokapäiväiseen elämään. 
Itse tulen aina niin iloiseksi kun tulen kotiin ja näen nämä ihastuttavan värikkäät tuotteet. Tuotteeni tuovat minulle energiaa jokaiseen päivääni. 
Itselleni palautuu aina mieleen aika jolloin sain itse kokea revontulet. Kaikkine väreineen. Se rauha ja hiljaisuus Suomen lapissa, joka on täynnä rauhaa ja rakkautta.
Tuotteillani toivon myös että jokainen ihminen pysähtyisi miettimään mitä luonto voi meille antaa.

Kaikki Revontulituotteet ovat uniikkeja. Mitään tuotetta ei ole mahdollista saada aivan identtiseksi edellisen kanssa. Samantapaisia tuotteita pystyn valmistamaan, mutta näistä ihastuttavista tuotteista täysin samanlaista tuotetta sinun on mahdotonta minulta tilata. Tuotteet ovat yksilöllisiä ja rakkaudella tehtyjä. Jokainen tuote on sydämestä valmistettu. Tilauksesta juuri Sinulle.
Kiitos tästä kaikesta kuuluu Lapinkansalle, erityiset kiitokset rakkaalle ystävälle Mirja Metsolalle, joka opetti minulle luonnon keskellä lapin tavat, sekä näytti minulle kaiken sen luonnon kauneuden, mistä ihmisen tulisi nauttia.

Video